Menu
Gildia Pióra na Patronite

DOM

nie tam Twój dom
gdzie cztery ściany Cie otaczają
nie tam Twój dom gdzie krzykiem Cie witają
nie tam Twój dom gdzie Cie wyzywaja
nie tam..gdzie wzrok lodowy Cie spotyka
gdzie sama z problemami sie borykasz

tam jest Twój dom gdzie Cie wysłuchają
gdzie szacunek na pierwszym miejscu stawiają
gdzie może metraż masz maly
za to czujesz sie bezpiecznie przez czas cały
tam jest Twoj dom gdzie usmiech wita Ciebie i gości
gdzie ..
nie strach i lęk po kątach sie chowa lecz Miłość panuje w czynach i słowach..

2528 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • Malusia_035

    4 August 2015, 21:16

    ładny

    pozdrawiam :)

  • Cris

    4 August 2015, 15:39

    przemawia do mnie.
    pozdrawiam.