Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieszczęśliwa ta miłość
Bez wzajemności
Niespełnione uczucie
Brak kompletności?
Jestem człowiekiem
Z krwi i kości
To brzmi dumnie
Zbijcie mi trumnę
A może z ości
I nie mam kości
Nie ważne
W końcu z wody wynurzę się
Wstanie nowy radosny dzień
Tyle lat Cię nie ma obok
Podwodny świat trudno dostrzec
Można żyć bez powietrza
Choć jest bieda
Moja miłość pójdzie w świat
Może kiedyś Ty i ja się odnajdziemy
Na łące gdzie maków tysiące
Wynurzumy się...a może i nie...

19.09.2021
23:03

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!