Menu
Gildia Pióra na Patronite

świat mnie kur.a nie zaskakuje

nie świecą mi w oczy
gwiazdy
a sam jesus
mi z krzyża schodzi
i wielce niby obrażony że już moja kolej
niechętnie mi gwoździe przybija
że nie po prawicy
nie jego matka boska moja
i nie on INRI na koszulce a guns & roses
a twarz nie w całunie
i krew
ciało
sperma

paznokieć w papierosie

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • danioł

    23 July 2016, 12:15

    zgadza się
    dobranoc

  • 22 July 2016, 00:25

    Niekoniecznie, wszystko zależy od punktu widzenia.
    Dobranoc. :)

  • danioł

    21 July 2016, 22:25

    nawet na trzeźwo jestem daleko ...

  • danioł

    21 July 2016, 22:24

    piwo

  • 21 July 2016, 22:00

    Klej, czy grzyby? ;)

  • danioł

    21 July 2016, 21:32

    nie każdy wiersz ma zaskakiwać
    pewne
    po prostu mają zaistnie

  • onejka

    21 July 2016, 10:30

    i ten wiersz też nie...zaskakuje

  • wdech

    21 July 2016, 00:39

    dajoł chyba chciał powiedzieć
    że ma jeszcze spermę i pali papierosa z wkładką
    ale nie wiem dlaczego

  • 21 July 2016, 00:35

    nie potrafię tego zrozumieć, a czytałam wiele razy
    nawet od dołu do góry, nie mogę się doszukać przesłania