Menu
Gildia Pióra na Patronite

niedzielne miniaturki

nieświadome pocałunki
na skrzydłach obojczyków
koło ratunkowe
*
nieodpowiedzialne słowo na ustach
rozprasza skupione myśli
jesienna zaduma
*
światło latarni rozprasza mrok
w momencie gdy dotknie chodnika
jest już wspomnieniem
*
dwa serca biją w jednym ciele
mówimy głośne NIE
dla ustawy antyaborcyjnej
żadnej wiecej śmierci
*
szelest obietnicy związał ręce
otula cieniem nasze ciała
ciche dni

http://youtu.be/Wy9ohE9Hs8s

135 877 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!