Menu
Gildia Pióra na Patronite

W głowie

Nie stało mi jeszcze blizn po poparzeniach
załzawiania oczu
lęku

Zbolały umysł nie przyjmuje przestróg
oszołomiony stagnacją
błądzi

Skrzydlatą wolność próbuję złapać w sieć
utkaną z powinności
daremnie

9352 wyświetlenia
77 tekstów
3 obserwujących
  • 19 May 2016, 22:09

    jeżeli jest tak żle, to oznacza, że będzie tylko lepiej...

  • krysta

    19 May 2016, 21:33

    smutno u Ciebie.
    uśmiech ślę :)