Menu
Gildia Pióra na Patronite

gorycz

Niespokojny wzrok
Wędrując po ciemnych ulicach
Uciekasz w najciemniejszy róg
Brak słów paraliżuje
Gubisz litery

Bez ciebie
Pożegnanie to gorycz
Zapomniane noce i dnie
Spowite twoimi ustami

Gorycz to
Doświadczenie bez ciebie
Płomienne pożegnanie
Paraliżujące słowa

11 485 wyświetleń
65 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!