Menu
Gildia Pióra na Patronite

instynkt i gęba

niespełnione marzenia
niczym miłość platoniczna
na skrzydłach anioła
unosi ideał z tysiąca
jednej nocy tęsknota
długa pożoga zakłóca
spokój ducha powtarza
niespełnionych dni schemat
nadaremne pragnienia
marzyciela ścięta głowa
zawisła nad postępową
ciemnotą jak głodna gęba
nienażarty instynkt
prosi o błogostanu smak

93 491 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!