Menu
Gildia Pióra na Patronite

Imperatyw

niespełnieni
z poczuciem głodu wędrują
chwytając wiatr
który przez piękno
przenika
i napełnia duszę
- podziwem

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących
  • Es van Guard

    17 November 2022, 09:25

    Marylo czarujesz słowem
    w tak niewielu zaklęciach
    tyle piękna i znaczeń...
    Kończę czytać i tęsknię
    za następnym wierszem...🌹
    Pozdrawiam

    • Maryla S.

      17 November 2022, 16:59

      Pozdrawiam Sławku i bardzo dziękuję 🍀