Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieśmiertelne tik-Tak

Niesmiertelne tik-Tak

Ile to już wiosen ma świat
Ty
my?

kto liczyłby pory roku
mając cudowne godziny i dni?

W miłości najcenniejsza jest
nieśmiertelność pocałunków
reszta nie waży nic na szali odwagi poddania się
jej
Wystarczy pomyśleć: Tak! Chcę!

57 300 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!