Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieśmiałość, brak odwagi,
Czujesz się taki nagi,
Gdy przed Tobą ona stanie,
Na nic Twe staranie,
I próby walki z sobą,
Słowa przebić się nie mogą,
Przez twe kompleksy,
Zamiast zdań same kleksy,
I nikt za Ciebie tego nie powie,
Słowo po słowie,
Musisz sam stanąć przed wyzwaniem,
Nie biernością, lecz działaniem,
Szczytów nie zdobywa się w fotelu,
Zrozum, przyjacielu...

23 044 wyświetlenia
194 teksty
18 obserwujących
  • Piłkareczka*

    19 September 2010, 12:35

    :) +