Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie słyszałeś
Rozpaczy i słodyczy w słowach
Nie widziałeś
Troski i obojętności w gestach
Dobrego i złego drżenia rąk
Nie poczułeś zupełnie nic
Pojawiłeś się ale szybko przeszedłeś
Zostały gruzy w których kiedyś skonam

https://www.youtube.com/watch?v=mUavx6dmUWM

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • Cris

    19 November 2015, 23:18

    ...uczuciami zapisany... pięknie.

    :)

  • wdech

    19 November 2015, 23:10

    ehe
    i ta Julka nosi spódnicę

  • Gosia86rtk

    19 November 2015, 23:06

    ?

  • wdech

    19 November 2015, 22:52

    czy wiesz, że BlakeDeen jest kobietą?