Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zależność

nieskończoność
ty znikniesz
a ona będzie
której nikt nie zbada
i twoje echo
pozostanie echem
nieskończoności

istniejesz
tak naprawdę
nie istniejesz
to całość istnieje
mrówcza praca
jedno bez drugiego
nie podoła
i drugiemu zależna
również ten
który pożera

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!