Menu
Gildia Pióra na Patronite

Współcześni

Nierealni, anonimowi, niewidzialni
Milczący, nieustannie klikający
Niezależni, nietykalni, nieosiągalni

Pozostawią niezaspokojone tęsknoty
Terabajty zapisów na dyskach
Plastikiem pokryte pogorzelisko

48 513 wyświetleń
418 tekstów
105 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!