Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieraz już byłam w zupełnej rozpaczy
rozbita na tysiąc kawałków
Otępiała od płaczu
który zabierał mi dech
Wielokrotnie padałam ofiarą
niesprawiedliwości
Nie godziłam się z tym stanem rzeczy
Ale nie potrafiłam skutecznie zawalczyć
Dziś widzę
że wiele razy sytuacja była przegrana
Nie dlatego że dałam z siebie za mało
I nie dlatego że zawiodłam innych
Najbardziej zawodziłam siebie samą
Udając, że się nie liczę

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
  • 9 February 2023, 20:25

    Jest mnóstwo ludzi , którzy wysysają z nas energię i karmią się tym. Ale są też inni , potrafią postawić nas na nogi i odbudować wiarę w ludzi. Umieją słuchać a to najczęściej jest m potrzebne w trudnych chwilach. Dobry słuchacz nie doradcy 🙂