Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyprowadzone z ciała i tak znaczą nic ponad

nie pytaj o drogę
kiedy palą wiersze

na rzęsach zostaje popiół
mosty zwodzą
w cztery strony świata

bo to co
nie mieści się w głowie
wydarto z języka

do krwi

by można było
wypisać siebie

z małych liter

gubią początki

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących