Menu
Gildia Pióra na Patronite

*czyściec*

nie pytaj mnie o drogę
bo znałam tylko jeden szlak
i zbłądziłam

w ciemnościach wędrowałam
ścieżką wydeptaną
między piekła przedsionkiem
a obłokami nieba

w czyśćcu byłam
i wróciłam
z zakrwawionymi dłońmi
zaćmionymi oczami
i sercem obojętnym
na ludzkie cierpienia

13 822 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • Adnachiel

    17 September 2015, 19:43

    Kolejna Twoja perełka.

  • Malusia_035

    17 September 2015, 14:20

    bardzo mnie wzruszył , zabieram do siebie :)

    Pozdrawiam Słonecznie :))

  • Cris

    16 September 2015, 18:12

    smutno i pięknie.
    pozdrawiam miło :)