Menu
Gildia Pióra na Patronite

ŻELAZNE MOTYLE

nieprzytomnie, wiecznie, namiętnie
bylebyś kochał

ciepło, często, serdecznie
bylebyś wspominał

nieustannie, rozpaczliwie, ze łzami w oczach
bylebyś tęsknił

wczoraj, dziś, czy jutro
... bylebyś wybaczył

5435 wyświetleń
45 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!