Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wszystko, czyli ludzie

Nieprzewidywalny świat,
nieprzewidywalni ludzie,
nieprzewidywalny los...
Wszystko się zmienia...
Wszystko znika się i pojawia..
Po prostu wszystko..
Ludzie są jak wskazówki zegara...
Biegną,
po prostu biegną..
Bo muszą,
bo tak im los akazał...
Biegną jak opentai,
nie wiedzą, gdzie,
nie wiedza po co..
Po prostu nie wiedzą..

18 080 wyświetleń
114 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!