Menu
Gildia Pióra na Patronite

sen się spełni

***
nieprzerwany
dialog wciąż trwa
na nie i na tak

ona z nim tańczy
tylko w snach

przyjdzie taki czas
sen się spełni
zatańczą razem
w wiosennym deszczu

szczęśliwi
jak za dawnych lat...

© MaJa

7853 wyświetlenia
60 tekstów
3 obserwujących
  • krysta

    3 May 2016, 10:00

    z nadzieją...b.ładnie.
    :)

  • Deszcz

    25 December 2015, 16:04

    Bardzo ładny wiersz.
    Pozdrawiam.

  • M44G

    25 December 2015, 15:13

    Ładnie.

  • Emilia Szumiło

    25 December 2015, 14:10

    od razu sobie wyobraziła własne i sny, jego i happy end