Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Szczęście

Nieprzerwanie
Napędzasz moje serce
Wzmacniasz ochotę
Na słodkie myśli
Abym nie mógł inaczej
Niż tylko o tobie
W skupieniu
Rozważać

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących