Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do końca

nie przeminę z wiatrem
by można było zapomnieć
jak wiele mnie
jeszcze wczoraj
było

spisana po kartki papieru
płomieniem będę
dam światło

zimne

i może zdołam
utkwić w twoim spojrzeniu

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 1 August 2012, 00:25

    czasem jednak myślę
    że przeminę
    z wiatrem
    by rozsypać się do końca

    [Dziękuję... za słowa. Pozdrawiam.]

  • Gaia

    31 July 2012, 17:48

    A jednak..
    czy zimne
    :)

  • 31 July 2012, 15:18

    Myślę, że Ty potrafisz utkwić w naszych oczach jak mało kto. :)

  • słoneczniki

    31 July 2012, 12:08

    Poprzez słowa utkwisz w pamięci wielu...

  • 31 July 2012, 11:52

    Nie kierowałam do nikogo konkretnego... :)
    A utkwić - chciałabym w Waszych oczach.
    Ale z czasem wydaje mi się, że już nie potrafię.

    Pozdrawiam.

  • 31 July 2012, 10:47

    Ty tkwisz
    w ciepłych wersach
    gdzie uśmiech
    maluje
    dzień dobry
    :))

  • 31 July 2012, 10:33

    W bezwietrznej nocy
    łzą będę

    cichą,

    o parapet zastukam,
    może otworzysz...

  • giulietka

    31 July 2012, 10:22

    W bezwietrzne noce przemijamy inaczej...