Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie pragnę...

Nie pragnę już tego uścisku
co pod niebem dla akrobatów
oferujesz bez namysłu każdemu
Przecież nie jesteś człowiekiem z kamienia
bym mógł nabyć cię za cenę przyzwoitości
By mieć w mocy roztrzaskać cie
gdy zawiedziesz moje ambicje
Jestem nazbyt wolny
by uwierzyć w tą stałość
która szybciej umiera
aniżeli się rodzi...

/Mert, ki tudja ... tigris

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!