Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

niepowtarzalna więź

z jedwabnych nici tkana
subtelnie oplata
nie boi się żaru i chłodu

z powtarzalnością
łopotu skrzydeł motyla
- wzlata

39 429 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!