Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cierpię

Create.J.Kate

Create.J.Kate

Nie powiem Ci, że cierpię, bo dobrze wiesz dlaczego.
Nie powiem Ci, że cierpię, bo dobrze to wiesz KOLEGO
I ciągle struga łez po mym policzku leci,
Bo najwięcej przy tym cierpię JA, a nie dzieci.
One nic nie rozumieją, bo są jeszcze małe
I to mi, nie im złamałeś serce całe.
Lecz kto mógł pomyśleć, że dawno Cię straciłam,
Gdy ja się tak starałam i ciągle o NAS walczyłam.

12 447 wyświetleń
60 tekstów
4 obserwujących
  • kati75

    21 August 2019, 06:47

    Jeśli nie jesteś wystarczająca dobra dla kogoś kto cię nie docenia ,po prostu odejdź ,niech doświadczy jak to jest bez ciebie.