Menu
Gildia Pióra na Patronite

osiemdziesiąt osiem gram co2

Nie potrzebuję nic
żeby zamknąć drzwi

przestać słyszeć

kiedyś marzenia krzewiły się
w moich ramionach

dzisiaj
zatrzasnął się czas

pojadę w inną stronę
bo tutaj

tylko śmierć czeka bezinteresownie.

83 942 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!