Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie potrafię odejść od ludzi którzy dawno odeszli
nie umiem milczeć o tych co zamilkli bo tak chcieli
nie mogę zapomnieć staruszki
płaczącej że o wszystkim zapomina

głupi odźwierny
przytrzymuję otwarte drzwi za tymi
którzy umierali oknami

mówię że przecież poezja

28 855 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
  • 4 March 2019, 16:50

    Pamięć niesforna...
    Pozdrawiam. :))