Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nie płacz Mała.
Oczu szkoda.
I policzki poszarzeją.
I świat posmutnieje.

Ktoś uciekł...
Ktoś minął...
Ktoś łzy pozbierał...

Nagle... świat umilkł.

Wszystko się zmienia.

15 782 wyświetlenia
113 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!