Menu
Gildia Pióra na Patronite

tata zawsze chciał mieć syna

Nie płaczę, bo przecież "chłopaki nie płaczą".

mam więcej siniaków niż łez
pustynia w oczach

wiesz? jest we mnie bardziej mężczyzna
niż babie lato. i to doskwiera
kiedy zamiast szpilek

używam śrubokrętu.

147 002 wyświetlenia
1738 tekstów
256 obserwujących
  • xX Monte Xx

    5 November 2015, 22:44

    Nie zawsze dostaje się to, czego się chce..
    I szkoda, że ludzie najbliżsi nie umieją tego zaakceptować.. niszcząc piękno swoimi wyobrażeniami czy widzimisię... wywołując łzy.., ale świadomość krzywdy, o ile już przychodzi, to często zbyt późno..

    https://www.youtube.com/watch?v=G7mk2lDgdSE

    Ściskam :*

    Video G7mk2lDgdSE
  • Emilia Szumiło

    31 October 2015, 23:54

    też tego nie lubię

  • wdech

    31 October 2015, 22:52

    no to fajnie :P
    przecież równouprawnienie jest we wkręcaniu śrubek
    i przynajmniej nie nudzi Ci się wkrętarka
    tak jakby, ale nie wiem
    dlaczemu hm