Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie pij

Gościu- ty nie pij
ten świat, który wciszkasz mi w ramiona
jest ciemniejszy od twoich oczu -
nie boje sie go bo umiera jak cały PIS

powiem Ci ...
czekałem na skrzydła zeszłej nocy
ale przyszła tylko twoja zmora
i prezes zawiesił płaszcz na moim śnie

Gościu..
pamiętasz jak w Banku Zachodnim,
twój śmiech wypełniał kieszenie
frankami -
niczym kalosze w deszczowa jesień.

Abo pij...
bo jak przestaniesz to swej
bezgranicznej głupoty
na trzeżwo nie ogarniesz...

zostań wedkarzem bedziemy
słuchali twych opowieści ...
"o Takiej rybie" co w pale sie nie miesci...

14 017 wyświetleń
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!