Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie-pewność

Teksty z obrazami - nie-pewność - kukaczka
nie-pewność - kukaczka

niepewność
nie ocalę kruchego sensu
wygaszam ogień
iskry gasną
chłód
ciemność
już przeszłość

130 912 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
  • solange1969

    6 August 2021, 19:08

    Bardzo piękne słowa,powiem nawet ze wyjątkowe bo są mi bliskie...pozdrowionka serdeczne :)