Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Dla Star~~

Nie odchoć stąd nigdy daleko
Bo tutaj ptak śpiewa najpiękniej
Gdzie wiosna ma zieleń najczystszą
Tu z nami rozmawiasz najchętniej

Gdy w życiu jest czasem pod górę
To trzeba się kochać i bawić
Wziąć oddech i troszkę pomarzyć
By jakąś część siebie zostawić

Dziś życie nam figle wciąż płata
A przyszłość jest dla nas zagadką
Więc warto zapomnieć się chwilę
Choć wiemy że nie jest zabawką

I wiem że zatęsknisz na pewno
Gdy łezka zakręci się w oku
Powrócisz niebawem w cytaty
Bo przecież nie warto stać z boku.

Dedykowany Starlight:)

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • krysta

    22 June 2013, 11:00

    Piękna dedykacja i aby skuteczna ...pozdrawiam :)

  • Pechowa_

    22 June 2013, 08:48

    Piękne piękne i Ja mam nadzieje że wróci do Nas Starlight ;)

  • AMA

    22 June 2013, 00:22

    piękna dedykacja:)