Menu
Gildia Pióra na Patronite

pomiędzy życiem a śmiercią

nieobudzeni maja kolor nadziei
i tylko swoich najbliższych

którzy w zmęczonych oczach
niosą ją jak światło
najdroższe

prosząc
- wypuść

a on
morfeusz dziwny
rządzi się

swoim prawem

22 040 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    4 August 2013, 18:57

    coma
    tyleż samo nadziei, co i cierpienia
    a jednak czasem się budzą

    pięknie uplotłaś te wersy
    :)