Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie obiecuj tyle,
nie mów słodkich słów,
daj odczuć przez chwilę,
że to wszystko ma sens,

uleciały już motyle,
znikła zieleń drzew,
już nie zwlekaj tyle,
na ostatnią chwilę
zostaw tylko śmierć

69 579 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • Rikitikitawi

    15 October 2016, 23:34

    I stało się, umarła... ..., po czym wstała i poszła... :)