Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak niewiele...

Nie obiecam ci kolorów tęczy
bo nie mam skrzydeł
i nie potrafię bujać w obłokach…
jeśli pragniesz
podaruje ci siebie…
lecz czy zechcesz miła
zwyczajność dni
i szarość moich oczu pokochać…

190 654 wyświetlenia
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Kamila 6

    24 June 2013, 21:09

    Być może tak niewiele dla wielu, ale dla tej właściwej osoby jest wszystkim. :)

  • agniecha1383

    23 June 2013, 11:18

    To jest bardzo wiele przecież...razem można dokonać bardzo dużo nawet wznieść się w te obłoczki:) To podzielenie się sobą wzajemnie : czas od wschodu do zachodu nawet osobno jeśli trzeba ponieważ praca jest rozłąką jakby nie było na wiele godzin ale myśli...w nich jest się przez większość czasu z tą drugą osobą tak bliską sercu..
    RAZEM to jest już słowo tak wiele znaczące to... słowo właśnie sprawia że dni nie są już takie zwyczajne... to słońce nawet w deszczową porę... wszystko zdaje się być piękne nawet ...pochmurny dzień:)
    prześliczny wiersz...pozdrawiam Gerardzie...

  • Pechowa_

    23 June 2013, 11:08

    Tak niewiele.. a jednak daje tyle miłości... :)