Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poruszyłeś moim sercem

Nieobcy byłeś mi wtedy
Nigdy nie czułam wcześniej
Tego co po raz pierwszy
Dopadło mnie nagle

Nieobcy byłeś mi wtedy
Jakbym znała Cię od zawsze
Czułam że Jesteś tym jedynym
Choć ujrzałam Cię po raz pierwszy

Nieobcy byłeś mi wtedy
Drżałam jak liść na wietrze
Bałam się jak nigdy dotąd
Że mnie nie pokochasz

Nieobcy byłeś mi wtedy
I zarazem tak bardzo bliski
Choć się prawie nie znaliśmy
Zaufałam Ci od pierwszego razu

Jak nikomu nigdy dotąd
Wiedziałam że to Ty tym jedynym
Bez wątpliwości i strachu
Miałeś to coś w sobie

Co poruszyło moje serce
Destrukcyjnie przestało
kochać i zakochało się
Od nowa w Tobie

93 680 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!