Menu
Gildia Pióra na Patronite

To co nazywamy życiem.

Nienawiść do świata. Do ludzi.
Bezużyteczność. Bezużyteczny zegar. Bezużyteczne życie.
Zły świat. Źli ludzie.
Bajkowa kraina przesiąknięta gorzkim żalem.

Brak serca. Brak miłości.
Zdradziecka kraina. Zdradzieccy ludzie.
Ból głowy. Ból duszy.
Zadośćuczynienie za braki ?
Puste luki w naszym życiorysie.
Puste serca. Okaleczony umysł.
Zapłakane oczy. Cicha desperacja.
Deszcz.
Jesteśmy tak bezużyteczni... bezużyteczni w tym istnieniu.

1923 wyświetlenia
26 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!