Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nienawidzę tego, że jesteś
taki oziębły,
i szorstki w stosunku do mnie.

Nienawidzę tego dystansu,
który starasz się
między nami utrzymać.

Nienawidzę Twojej krytyki,
głupich żartów
i tego, że traktujesz mnie jak dziecko.

Najbardziej jednak nienawidzę faktu,
że jesteś
moim przyjacielem.

Tylko przyjacielem.

2176 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
  • Zadyma

    15 May 2014, 01:04

    chcesz przyjaciela czy klakiera ?