Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak musiało być...

Nienawidzę Cię z każdego powodu
Oddycham z ulgą i idę do przodu
Nic nie zmieni tego co kiedyś bolało
Tak musiało być więc dobrze się stało

901 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!