Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nienawiść

Nienawidzę żyć, nienawidzę śnić ,

Nienawidzę ich..

Gdy noc nadchodzi łzy pływają w otchłani mojej duszy

Nienawiść to coś okropnego ja to wiem a ty?
Boże czemu mi to robisz?

Nienawidzę ich, tych wszystkich ludzi wokół mnie..

Jest ich dużo są jak diabły wygłodzone i wypuszczone z klatki .

Czekają aż będę całkiem do niczego i w tedy

zaatakują, pożrą moją duszę we śnię,

a gdy wstanę rano łzy będą moją podporą i

ostatnią deską ratunku..

3482 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
  • Berenique

    4 March 2010, 17:37

    buntownicza, szalona szestnastka!