Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nienawidzę sposobu w jaki chodzisz
Nienawidzę kiedy tańczysz
Nienawidzę kiedy się do mnie uśmiechasz
Nienawidzę Twych oczu pożądliwych
Nienawidzę Twych pocałunków
Nienawidzę Twego dotyku
Nienawidzę płonąć w Twych ramionach
Nienawidzę kiedy milczysz
Nienawidzę tych wszystkich słów
Dopowiedzianych i niedopowiedzianych
Nienawidzę tej bariery, która jest w Nas
Nienawidzę Naszych odległych światów
Nienawidzę ...
Nienawidzę
Nienawidzę!
Tonę! W tym szczęśliwym nieszczęściu
Sączysz słodką truciznę do mych uszu
Zatruwasz mój umysł, serce i ciało
Dusza łka cicho ...
Zachłannie spijasz ją z pucharu życia ...
Czy chociaż ją mi pozostawisz?

maj 2010

3492 wyświetlenia
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!