Menu
Gildia Pióra na Patronite

By teraz

Niemożliwe do spełnienia
Jednak absurdalnie marzę
O niełabędzim śpiewie
O cudzie Spotkania
O łasce Bliskości
O spojrzeniu w niebo z perspektywy obłoków
O zgłębianiu tajemnic korzeni
O koronacji drzew
O szybowaniu ptaków
O porannym wzrastaniu słońca
O jego wieczornej wymianie z księżycem
O naszym w tym udziale
Teraz

577 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!