Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mów mi kurna cool
Bo dla mnie jesteś ciul
Nie mów żem nie trendy
Ty któryś gadem wrednym
W Polce organizujesz konferencję
I mówią tam po angielsku
Nie dziw się zaprzńcu
Że potraktuje cie po hejtersku
Jesteś Słowianinem
Więc po rosyjsku mówić pozwalam
I nie muszę ci się tłumaczyć
Twoje wow oddalam
I nie znoszę twojej tolerancji
I nie znoszę twojej otwartości
I kopnę cię w rzopu
Za nowomowę o poprawności
Obrzydziłeś mi tęczę na niebie
Obrzydziłaś kobiety feminizmem
Choć lepiej porozmawiajmy
O emancypacji waszej
Tak by normalność nie
Dała się perturbacjom
A życie nasze było
Mężem, żoną ,
Małżeństwem i dziećmi
czyli nie kłerwa reeprodukcją
A po BOŻEMU rozumianą
PROKREACJĄ

297 746 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!