Menu
Gildia Pióra na Patronite

inny dzień

nie mów dzisiaj
o miłości nic
po prostu idź
tam gdzie masz swój świat

jakby nic ...

szkoda łez
zostaw je na szczery żal
gdy twój świat
będzie nie do zniesienia
a teraz

zamknij po prostu drzwi ...

za oknem budzi się dzień
bladym świtem
jakiś chłód wpada przez szpary
jakby otwarły się krypty drzwi
choć wiem że to złudzenie

to nic ...

nie szeptaj przeprosin
tylko spójrz
świat budzi się jak wczoraj

jak co dnia ...

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących