Menu
Gildia Pióra na Patronite

(2II-3II) do M

nie mogę znaleźć
siebie w swoim
życiu

bo uwiera mi
serce ta nieobecność
Twoja

to zabawne bo
nigdy nie byłeś
obecny

a ja usilnie
próbuje wierzyć że
wtedy

coś mogło między
Nami trwać i
trwać

a zamiast wiary zimnej
wody ja tylko tu potrzebuję

bo Ciebie nie ma
bo Ciebie nigdy nie będzie

3909 wyświetleń
102 teksty
4 obserwujących
  • 5 February 2018, 13:08

    taka niespełniona miłość tez bardzo boli