Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 7 November 2021

w wiekach dni i nocy

nieme wersy płyną
między nami
najczęściej omijają się
wątki tracą…

czasem wzbierają falami
zderzają się dosłownie
czasem biegnie tylko jedna cicha myśl
wątłą nitką… drży…

lecz bywają i dni
że jesteś wpleciony w powietrze
prawie Twych myśli dotknąć mogę
czasem dajesz mi tego potwierdzenie…

27.11.2018, wtorek, 11.00

33 806 wyświetleń
282 teksty
28 obserwujących