Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie mamy już wspólnych skrzydeł
marzeń
nadziei

coraz bardziej chce nam się milczeć
gubimy siebie nawzajem między wierszami

przekwita mi serce jak o tobie myślę

ściemnia się w tobie
i nic na to poradzić nie mogę
że już nie widzę w nas światła
a dusza ci gaśnie i spala się jak zapałka

13 816 wyświetleń
144 teksty
14 obserwujących
  • giulietka

    25 August 2016, 07:58

    Przepiękny, poruszający, dla mnie wiersz dnia!

  • Cris

    24 August 2016, 22:04

    frasobliwy, a zarazem b.ładny wiersz.
    pozdrawiam Pain :)