Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie mam wiele
bo i po co

parę płyt
łańcuszki na szczęście

stos wierszy
i anioły na parapecie

puzderka pełne twojej miłości

nie chcę wiele

tylko
oczu dwoje

co patrzą w oczy moje

24-04-2019 r

83 908 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących