Menu
Gildia Pióra na Patronite

Halo?

Nie ma mnie
W każdej chwili
Rzeźbiącej myśli

Nie ma
W deszczu spojrzeń
Błękicie nieba

Nie mnie
Widujesz w tłumie
Odbiciu szyby

Mnie nie ma
W zasięgu dłoni
Pod warstwą tkanin

Szukaj

Bo tylko ty
Mi burzysz krew

3952 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!