Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mam nic

Nie mam już nic,
z wyjątkiem tych kilku ludzi.
Nic poza tym miejscem,
w którym mi się nigdy nie nudzi.

Miałam czas,
stworzyły się z niego piękne wspomnienia.
Miałam was
co dnia stawała się weselsza Ziemia.

Miałam miejsce,
i już go nie mam, bo stał się domem.
Miałam nadzieję
i odpłynęła gdzieś już marzeń promem.

Nie mam nic,
a właśnie może to co mam to wszystko
Bo straciłam już wiele,
lecz to co zostało jest ze mną blisko...

3808 wyświetleń
61 tekstów
1 obserwujący
  • 16 October 2017, 19:52

    Pozytywne wersy
    nie stronią od nadziei
    Bardzo ładny
    zabieram do zeszytu
    Pozdrawiam :)