Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma już nic...

Nie ma już nic
wszystko już powiedziane
większość życia zapisana.

Nie ma już nic
trwa tylko pustka
nie do ogarnięcia.

Nie ma już nic
zostało gdzieś dno
trzeba już wyjść.

Nie ma już nic
znalazło się zagubione ja
zostanie na później.

147 651 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • Krzysztof Hess

    4 February 2014, 00:48

    I tu sie musze zatrzymać :) Pomyśleć, przeczytać, przeczytać i pomyśleć....;)

  • LiaMort

    11 February 2013, 19:11

    a co nie widać?. ;P właściwie to po co trzymać coś co jest puste.

  • awatar

    11 February 2013, 18:49

    zgubiłeś dno? nawet tego nie umiałeś zachować?